Dokumentpartner växer! Är du vår nya juniorkonsult?


Vi fortsätter vår expansion och söker fler medarbetare till vårt vinnande team. Vår framgångsfaktor ligger i vårt engagemang och vår fantastiska personal, som alla fokuserar på att leverera de bästa tjänsterna till våra kunder.

Arbetet innefattar en variation av olika arbetsuppgifter så som installation, service av skrivare, datorer, konfiguration och felsökning. Du kommer även vara involverad i kundprojekt tillsammans med oss andra. Du innehar både drivande och deltagande roller i projekten.

Vi tror att du är en ung positiv, driven och engagerad person som älskar att arbeta tillsammans med andra människor. Du är professionell i ditt arbete och du har en god samarbetsförmåga och social kompetens som underlättar ditt arbete med både kollegor och kunder. Du är flexibel och anpassningsbar och du arbetar med god struktur. Vi tror att du arbetar som it-tekniker eller it-konsult eller så kommer du direkt från skolbänken och har god kunskap om nätverk och datorer. Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket är en självklarhet. B-körkort är ett krav.


Meriterande kunskaper

  • Office 365 och Azure
  • PC och serverhårdvara
  • Reparation och underhåll av skrivare
  • Nätverk/Trådlöst

 

Förmåner

Vi har kollektivavtal

 

Placering

Luleå

 

Ansökan

Intervjuerna sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via e-post till  cv@dokumentpartner.se Har du frågor rörande tjänsten så kontaktar du Thomas Ifrig på telefon 070-355 08 00 eller Stefan Carlsson på 070-225 38 00.